MLYNČEK S MLECÍMI KAMEŇMI GVX242

Kvalitný mlynček s mlecími kameňmi so 17 nastaveniami od jemného po hrubé mletie
čítaj viac
Ref : GVX242

Základné údaje

POPIS

Mlynček na kávu KRUPS s mlecími kameňmi: čerstvo namletá káva v profesionálnej kvalite

Mlynček na kávu KRUPS vám umožní vychutnať si všetky vaše obľúbené kávové nápoje s lahodnou chuťou vďaka rovnomernej kvalite mletia. Jeho 17 nastavení vám umožňuje zvoliť si hrubosť mletia, ktorá je ideálna pre požadovaný spôsob prípravy výraznej aromatickej kávy plnej chuti, od jemného mletia po hrubé. Pomocou voliča počtu šálok môžete dosiahnuť presné množstvo namletej kávy od 2 do 12 šálok. Tento vynikajúci elektrický mlynček na kávu sa dodáva s veľkoobjemovým zásobníkom na kávové zrná s bezpečnostným vekom, a jeho mlecí kameň aj nádobu na namletú kávu môžete pre ľahké čistenie vybrať.

Špecifikácie

Príkon 110  W
Farba black/metal  

PRÍSLUŠENSTVO

Dokumentácia

FAQ

Udržiavať kávový mlynček v čistote je potrebné na dosiahnutie najlepších výsledkov, pokiaľ ide o chuť. Väčšina kávových zŕn obsahuje oleje, ktoré sa môžu časom zvýrazniť, a tým zmeniť chuť kávy. Po každom použití vyprázdnite zásobník na mletú kávu.
Pred čistením kávový mlynček vždy odpojte. Kávový mlynček, napájací kábel ani zástrčku nikdy nenamáčajte. Na čistenie spotrebiča nepoužívajte agresívne saponáty ani drôtenky.
Skontrolujte, či je spotrebič zapojený do zásuvky a veko je správne nasadené.
Ak stále nefunguje, obráťte sa na autorizované servisné stredisko.
Ak ste dodržali pokyny na spustenie spotrebiča uvedené v návode, pripojením iného spotrebiča do zásuvky sa presvedčte, či zásuvka funguje. Ak spotrebič stále nefunguje, nepokúšajte sa ho sami rozoberať alebo opravovať a odneste ho do schváleného servisného strediska.
Spotrebič nepoužívajte. Aby sa zabránilo akémukoľvek ohrozeniu, nechajte ho vymeniť v schválenom servisnom stredisku.
Odporúčame kávové zrná skladovať na chladnom a suchom mieste. Mali by sa uchovávať v nepriehľadnej, vzduchotesnej nádobe. Kyslík a vlhkosť sú najväčšími nepriateľmi kávy, hneď ako sa pomelie, rýchlo stráca na kvalite: vlhkosť mení chuť aj arómu, káva sa stáva zvetranou, bez chuti. Kyslík oxiduje mletú kávu a posilňuje horkú chuť nápoja; kávové zrná by sa preto mali mlieť pred prípravou kávy.
Záleží na type kávovaru, ktorý používate. Preto je tiež mletá káva na espreso omnoho jemnejšia ako pre filtračný kávovar.
Mletie kávy priamo pred použitím zachováva jej arómu a chuť.
Celé kávové zrná môžete uchovávať aj niekoľko mesiacov. Hneď ako sa ale namelú, stráca káva rýchlo svoju arómu. Pri izbovej teplote je možné mletú kávu uchovávať 7 až 10 dní. Pre zachovanie arómy vašej mletej kávy odporúčame dodržiavať tieto pokyny: uchovávajte mletú kávu v nepriehľadnej, vzduchotesnej nádobe a v chladničke, kde ju môžete uchovávať po dobu jedného mesiaca.
Ak má váš kávový mlynček nôž, môžete mlieť aj korenie, orechy či celozrnné obilniny. Ak má váš kávový mlynček len žarnov, môžete mlieť len kávové zrná.
V časti „Príslušenstvo“ na webovej stránke nájdete všetko, čo potrebujete pre svoj výrobok.
Podrobnejšie informácie nájdete v časti Záruka na tejto webovej stránke.
Váš spotrebič obsahuje cenné materiály, ktoré sa môžu zhodnotiť alebo recyklovať. Odneste ho do miestneho strediska zberu komunálneho odpadu.
Ak sa domnievate, že niektorá časť chýba, zavolajte stredisku služieb pre spotrebiteľov, a my Vám pomôžeme nájsť vhodné riešenie.
Scroll To Top