VERTUO NEXT XN910510

Dodá káve nový rozmer
čítaj viac
Referenčné číslo : XN910510

Základné údaje

POPIS

Ďalšia šálka kávy je tu pre vás s kávovarom Vertuo Next.

Ďalšia šálka kávy je tu pre vás s kávovarom Vertuo Next. Kávovar Vertuo Next od značky Krups chce vždy ponúknuť to najlepšie. Pokiaľ máte dnes ráno chuť na veľkú šálku kávy, espresso po obede a hrnček gran lungo popoludní, kávovar Vertuo Next sa o vás postará. Aby ste sa mohli rozhodnúť, aký kávový zážitok si chcete dopriať, ponúka všetky možnosti kávovaru vďaka piatim veľkostiam hrnčeka, a to stlačením jediného tlačidla. Kávovar Vertuo Next od značky Krups ponúka zážitok z kávy Nespresso povýšený na novú úroveň, vďaka novému systému prípravy kávy pomocou technológie centrifúgy. Tá umožňuje prístroju načítať čiarový kód obsiahnutý v každej kapsuly. Potom sa kapsula roztočí, kávovar presne nastaví parametre, aby extrahoval dokonalú chuť a arómu z každej kapsule. Tým dodá každému druhu kávy špecifický rozmer. Kávovar Vertuo Next sa vynasnaží, aby vás potešil, a preto je dostupný v širokej ponuke farieb. Vďaka svojim chrómovaným prvkom nepochybne skrášli každú kuchyňu. Kávovar je vyrobený z 54 % recyklovaného plastu pre udržateľnosť našej planéty. Kávovar je navyše pripojiteľný k Wi-Fi a Bluetooth, čo umožňuje prípadnú aktualizáciu softvéru. Vďaka tomu získate vždy dokonalý kávový zážitok. Váš zážitok z kávy získava novú úroveň.

Špecifikácie

OSTATNÉ
Nastaviteľný odkvapkávač (počet úrovní) 4  
Programovateľné automatické vypnutie NIE  
Vyberateľný odkvapkávač ANO  
ANO  
ANO  
Automatické vypnutie (vypne sa za) Po dvoch minútach od posledného použitia  
Farba Čerešňovo červená  
HLAVNÉ FUNKCIE
Objem nádržky na vodu 1.1  L
Automatické vysunutie kapsule ANO  
ANO  
ANO  
GLOBÁLNY
Príkon 1300–1500  W
Frekvencia 50-60  Hz
50-60  Hz
50-60  Hz
Spôsob vlastného nastavenia Through Programable recipes  
Through Programable recipes  
Through Programable recipes  
Dotykové rozhranie NE  
NE  
NE  
Individuálne nastavenie množstva ANO  
ANO  
ANO  
Aktivácia zaraiadenia Vypínač  
Zohrievanie šálok NE  
NE  
NE  
Odnímateľný zásobník na vodu ANO  
ANO  
ANO  
Systém detekcie prázdneho zásobníku na vodu NE  
NE  
NE  
Nádoba na použité kapsule Vloženo  
Vloženo  
Vloženo  
Detekcia plného zásobníku na kapsule NE  
NE  
NE  
Automatické zastavenie prípravy nápoja Ano  
Ano  
Ano  
Počet receptov 5  
Systém penenia mlieka Ne  
Ne  
Ne  
Recepty Alto, Mug, Gran Lungo, Double Espresso, Espresso  
TECHNICKÉ
Počet súčasne pripravovaných šálok jeden  
ÚDRŽBA
Pripomenutie odstránenia usadenín NE  
NE  
NE  

PRÍSLUŠENSTVO

Dokumentácia

FAQ

Voda z vodovodu (bežná domáca pitná voda) je úplne vyhovujúca, ak je bez zápachu, ktorý mohol pozmeniť chuť nápoja. Balená voda je taktiež v poriadku.
Nepoužívajte chladenú ani horúcu vodu, pretože by to mohlo ovplyvniť teplotu nápoja.
Vždy používajte čerstvú vodu, a ak systém nebol používaný viac ako dva dni, vodu vymeňte.
Na prípravu studených nápojov používajte vodu s teplotou okolitého prostredia, nikdy nie chladenú vodu, a do šálky vložte dve alebo viac kociek ľadu (20 g na kocku ľadu).
Je potrebné si uvedomiť, že tvrdosť vody je hlavným dôvodom usadzovania vodného kameňa v prístroji, a preto odporúčame prístroj často odvápňovať (každé 3 mesiace alebo menej, podľa tvrdosti vody).
Vo vašom kávovare sa prirodzene tvoria nánosy vodného kameňa. Pravidelné odstraňovanie vodného kameňa pomáha chrániť váš kávovar a zaisťuje mu dlhšiu životnosť, zároveň pomáha zachovať kvalitu kávy, ktorá zostáva aj postupom času konštantná. Hrozí, že vodný kameň môže definitívnym spôsobom ovplyvniť výkonnosť stroja.
Pri odstraňovaní vodného kameňa postupujte podľa pokynov v návode na použitie vášho zariadenia, pretože metódy sa môžu líšiť v závislosti od modelu, ktorý vlastníte.
Odporúčame používať prostriedok na odstraňovanie vodného kameňa dodaný od výrobcu.
V prípade priemerného denného používania (4 šálky) a ak je voda tvrdá, odporúčame odstraňovať vodný kameň zo zariadenia každé 3 mesiace.
Ak žijete v oblasti, kde je voda veľmi tvrdá, bude pravdepodobne potrebné odstraňovať vodný kameň častejšie.
Áno, ak je v ňom vrstva vodného kameňa.
Vyčistite ho vodou a/alebo čistiacimi prostriedkami odporúčanými výrobcom zariadenia.
Zabránite tak upchatiu odtoku vody a problémom s nedostatočnou hygienou.
Skontrolujte, či odkvapkávacia tácka nepretiekla a v prípade potreby ju vylejte.
Overte, či je odkvapkávacia tácka správne umiestnená.
Ak ste prístroj nepoužívali niekoľko mesiacov, môže mať čerpadlo ťažkosti znovu spustiť prietok vody.
Keď zvolíte malý alebo veľký hrnček, čerpadlo je hlučné, avšak nevyjde z neho ani kvapka.
- Odstráňte kapsulu, ak sa tam nachádza.
- Nádržku naplňte na maximum horúcou vodou (60 °C).
- Zapnite prístroj a zvoľte veľkú šálku.
- Každé 3 sekundy vyberte nádržku a zmeňte jej polohu. Z ventilu nádržky by mali unikať vzduchové bubliny.
- Príprava je dokončená a z trysky na prípravu kávy vyteká voda.

Ak po týchto krokoch nie je možná príprava, vezmite prístroj do autorizovaného servisného strediska.
Spotrebič nepoužívajte. Aby sa zabránilo akémukoľvek ohrozeniu, nechajte ho vymeniť v schválenom servisnom stredisku.
Ak ste dodržali pokyny na spustenie zariadenia uvedené v návode, pripojením iného zariadenia do zásuvky sa presvedčte, či zásuvka funguje. Ak zariadenie stále nefunguje, nepokúšajte sa ho sami rozoberať ani opravovať a obráťte sa na oddelenie služieb zákazníkom.
Espresso má výraznejšiu arómu ako bežná káva.
Espresso spoznáte podľa bohatej arómy a krémovej peny na povrchu.
Na vytvorenie je potrebný tlak 15 barov (dosiahnuteľný len v strojoch na espresso), voda zohriata na 90 – 92 °C a presne odmerané množstvo jemne namletej kávy (7 g na šálku).
Váš spotrebič obsahuje cenné materiály, ktoré sa môžu zhodnotiť alebo recyklovať. Odneste ho do miestneho strediska zberu komunálneho odpadu.
Ak sa domnievate, že niektorá časť chýba, zavolajte stredisku služieb pre spotrebiteľov, a my Vám pomôžeme nájsť vhodné riešenie.
V časti „Príslušenstvo“ na webovej stránke nájdete všetko, čo potrebujete pre svoj výrobok.
Podrobnejšie informácie nájdete v časti Záruka na tejto webovej stránke.
Scroll To Top