PIXIE XN3006CP červený

Viac, ako je na prvý pohľad zrejmé
čítaj viac
Ref : XN3006CP

Základné údaje

POPIS

Kávovar na kapsule KRUPS Nespresso Pixie: Čo je malé, to je dobré

Kto tvrdí, že čo je malé, nemôže byť dobré? Kávovar na kapsule PIXIE je vysokotlakový prístroj Nespresso, ktorý je vysoký len ako 8 kapsúl, a vďaka šikovným funkciám vám dokáže pripraviť veľmi kvalitnú kávu. Má optimalizovaný dizajn len s 2 tlačidlami pre ľahké použitie, a jeho hlboká nádobka na vodu je vybavená kontrolkou, ktorá vás upozorní na nízku hladinu vody. S kávovarom na kapsule PIXIE si môžete vychutnať výbornú kávu z najlepších kávových zŕn celého sveta.

Špecifikácie

Tlak 19  
Aktivácia zaraiadenia On/Off button  
Počet receptov 2  
Recepty Espresso and lungo  
Počet súčasne pripravovaných šálok 1  
Programovateľné automatické vypnutie Áno (9 min/ 30 min)  
Nastaviteľný odkvapkávač (počet úrovní) 2  
Záruka 2 roky  
Automatické vypnutie (vypne sa za) 9 minút  
Farba červená  

Dokumentácia

FAQ

Pri odstraňovaní vodného kameňa postupujte podľa pokynov v návode na použitie vášho zariadenia, pretože metódy sa môžu líšiť v závislosti od modelu, ktorý vlastníte.
Odporúčame používať prostriedok na odstraňovanie vodného kameňa dodaný od výrobcu.
Prípadne môžete použiť 2 lyžice kyseliny vínnej alebo kyseliny citrónovej (predávajú sa v lekárňach a drogériách) rozpustené v pollitri vlažnej vody. Nalejte túto zmes do zásobníka na vodu.
V prípade priemerného denného používania (4 šálky) a ak je voda tvrdá, odporúčame odstraňovať vodný kameň zo zariadenia každé 3 mesiace.
Ak žijete v oblasti, kde je voda veľmi tvrdá, bude pravdepodobne potrebné odstraňovať vodný kameň častejšie.
Áno, ak je v ňom vrstva vodného kameňa.
Vyčistite ho vodou a/alebo čistiacimi prostriedkami odporúčanými výrobcom zariadenia.
Zabránite tak upchatiu odtoku vody a problémom s nedostatočnou hygienou.
Vo vašom kávovare sa prirodzene tvoria nánosy vodného kameňa. Pravidelné odstraňovanie vodného kameňa pomáha chrániť váš kávovar a zaisťuje mu dlhšiu životnosť, zároveň pomáha zachovať kvalitu kávy, ktorá zostáva aj postupom času konštantná. Hrozí, že vodný kameň môže definitívnym spôsobom ovplyvniť výkonnosť stroja.
Skontrolujte, či odkvapkávacia tácka nepretiekla a v prípade potreby ju vylejte.
Overte, či je odkvapkávacia tácka správne umiestnená.
Voda z vodovodu (bežná domáca pitná voda) je úplne vyhovujúca, ak je bez zápachu, ktorý mohol pozmeniť chuť nápoja. Balená voda je taktiež v poriadku.
Nepoužívajte chladenú ani horúcu vodu, pretože by to mohlo ovplyvniť teplotu nápoja.
Vždy používajte čerstvú vodu, a ak systém nebol používaný viac ako dva dni, vodu vymeňte.
Na prípravu studených nápojov používajte vodu s teplotou okolitého prostredia, nikdy nie chladenú vodu, a do šálky vložte dve alebo viac kociek ľadu (20 g na kocku ľadu).
Je potrebné si uvedomiť, že tvrdosť vody je hlavným dôvodom usadzovania vodného kameňa v prístroji, a preto odporúčame prístroj často odvápňovať (každé 3 mesiace alebo menej, podľa tvrdosti vody).
Espresso má výraznejšiu arómu ako bežná káva.
Espresso spoznáte podľa bohatej arómy a krémovej peny na povrchu.
Na vytvorenie je potrebný tlak 15 barov (dosiahnuteľný len v strojoch na espresso), voda zohriata na 90 – 92 °C a presne odmerané množstvo jemne namletej kávy (7 g na šálku).

Mohlo by sa Vám ešte páčiť

Scroll To Top