ESSENZA MINI

Esencia toho najlepšieho od značky Nespresso pre dokonalé potešenie z kvalitného espresa bez kompromisov
čítaj viac
Ref : XN110810

Základné údaje

POPIS

Kávovar na kapsuly Krups Nespresso Essenza Mini: spojenie mimoriadnej kvality s ultra kompaktným dizajnom

Čo je malé, to je dobré – skvelým príkladom je ultra kompaktný prístroj Nespresso Essenza Mini, ktorý ponúka dokonalý zážitok z espresa v spojení s vysokou praktickosťou a mimoriadnou kvalitou. Nová generácia ultra kompaktných kávovarov ponúka intuitívne, jednoduché ovládanie a elegantný moderný štýl, ktorý sa skvelo hodí do každej kuchyne. Pomocou tohto jednoduchého espresovača na kapsuly si môžete stlačením tlačidla pripraviť bezchybné espreso alebo lungo. Jeho tlak 19 bar zaisťuje mimoriadnu kvalitu, a dve tlačidlá s prispôsobiteľnými programami vyhovejú každej chuti. K dokonalosti tohto espresovača na kapsuly ešte prispieva bleskurýchle nahriatie len za 25 sekúnd a automatické funkcie úspory energie. To všetko získate v jedinom ultra kompaktnom prístroji navrhnutom pre maximálne pohodlie.

Špecifikácie

GLOBÁLNY
Príkon 1200-1310  W
Frekvencia 50-60  Hz
Spôsob vlastného nastavenia Manual stop  
Tlak 19  
Individuálne nastavenie množstva    
Aktivácia zaraiadenia Stlačte tlačidlo pre prípravu espresa alebo lunga  
Objem nádržky na vodu 0,6  L
Odnímateľný zásobník na vodu    
Nádoba na použité kapsule Integrated  
Automatické zastavenie prípravy nápoja Yes  
Počet receptov 2  
Systém penenia mlieka No  
Recepty Espreso, lungo  
Počet súčasne pripravovaných šálok 1  
OSTATNÉ
Programovateľné automatické vypnutie 9 alebo 30 minút  
Vyberateľný odkvapkávač    
Nastaviteľný odkvapkávač (počet úrovní) 2  
Automatické vypnutie (vypne sa za) 9 alebo 30 minút  
Farba Čierna  

PRÍSLUŠENSTVO

Dokumentácia

FAQ

Vo vašom kávovare sa prirodzene tvoria nánosy vodného kameňa. Pravidelné odstraňovanie vodného kameňa pomáha chrániť váš kávovar a zaisťuje mu dlhšiu životnosť, zároveň pomáha zachovať kvalitu kávy, ktorá zostáva aj postupom času konštantná. Hrozí, že vodný kameň môže definitívnym spôsobom ovplyvniť výkonnosť stroja.
Pri odstraňovaní vodného kameňa postupujte podľa pokynov v návode na použitie vášho zariadenia, pretože metódy sa môžu líšiť v závislosti od modelu, ktorý vlastníte.
Odporúčame používať prostriedok na odstraňovanie vodného kameňa dodaný od výrobcu.
Prípadne môžete použiť 2 lyžice kyseliny vínnej alebo kyseliny citrónovej (predávajú sa v lekárňach a drogériách) rozpustené v pollitri vlažnej vody. Nalejte túto zmes do zásobníka na vodu.
V prípade priemerného denného používania (4 šálky) a ak je voda tvrdá, odporúčame odstraňovať vodný kameň zo zariadenia každé 3 mesiace.
Ak žijete v oblasti, kde je voda veľmi tvrdá, bude pravdepodobne potrebné odstraňovať vodný kameň častejšie.
Áno, ak je v ňom vrstva vodného kameňa.
Vyčistite ho vodou a/alebo čistiacimi prostriedkami odporúčanými výrobcom zariadenia.
Zabránite tak upchatiu odtoku vody a problémom s nedostatočnou hygienou.
Skontrolujte, či odkvapkávacia tácka nepretiekla a v prípade potreby ju vylejte.
Overte, či je odkvapkávacia tácka správne umiestnená.
Voda z vodovodu (bežná domáca pitná voda) je úplne vyhovujúca, ak je bez zápachu, ktorý mohol pozmeniť chuť nápoja. Balená voda je taktiež v poriadku.
Nepoužívajte chladenú ani horúcu vodu, pretože by to mohlo ovplyvniť teplotu nápoja.
Vždy používajte čerstvú vodu, a ak systém nebol používaný viac ako dva dni, vodu vymeňte.
Na prípravu studených nápojov používajte vodu s teplotou okolitého prostredia, nikdy nie chladenú vodu, a do šálky vložte dve alebo viac kociek ľadu (20 g na kocku ľadu).
Je potrebné si uvedomiť, že tvrdosť vody je hlavným dôvodom usadzovania vodného kameňa v prístroji, a preto odporúčame prístroj často odvápňovať (každé 3 mesiace alebo menej, podľa tvrdosti vody).
Ak ste dodržali pokyny na spustenie spotrebiča uvedené v návode, pripojením iného spotrebiča do zásuvky sa presvedčte, či zásuvka funguje. Ak spotrebič stále nefunguje, nepokúšajte sa ho sami rozoberať alebo opravovať a odneste ho do schváleného servisného strediska.
Spotrebič nepoužívajte. Aby sa zabránilo akémukoľvek ohrozeniu, nechajte ho vymeniť v schválenom servisnom stredisku.
Espresso má výraznejšiu arómu ako bežná káva.
Espresso spoznáte podľa bohatej arómy a krémovej peny na povrchu.
Na vytvorenie je potrebný tlak 15 barov (dosiahnuteľný len v strojoch na espresso), voda zohriata na 90 – 92 °C a presne odmerané množstvo jemne namletej kávy (7 g na šálku).
V časti „Príslušenstvo“ na webovej stránke nájdete všetko, čo potrebujete pre svoj výrobok.
Podrobnejšie informácie nájdete v časti Záruka na tejto webovej stránke.
Váš spotrebič obsahuje cenné materiály, ktoré sa môžu zhodnotiť alebo recyklovať. Odneste ho do miestneho strediska zberu komunálneho odpadu.
Ak sa domnievate, že niektorá časť chýba, zavolajte stredisku služieb pre spotrebiteľov, a my Vám pomôžeme nájsť vhodné riešenie.

Mohlo by sa Vám ešte páčiť

Scroll To Top